Avaliações de Kebab Point Maastricht

Avaliações recentes

4.0
Anoniem
20 novembro 2022

Top !

Marianne Ronda
13 novembro 2022

Heerlijk en super vers!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hassan
31 outubro 2022
Rocco
30 outubro 2022

Durum extra vlees. Vlees was ernaast gevallen en de sla erin. Voor €9,50 een schande wat doorgaans goed is. Ik ben normaal niet van recenties schrijven, maar dit kon echt niet. Laat ik de foto besparen waarbij ik zonder tomaat en komkommer vroeg. Wat ik extra vroeg was minder , wat ik minder vroeg was meer.

Sonja
18 setembro 2022

20 min te laat, verkeerde saus, geen blikje drinken erbij

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marianne
11 setembro 2022

Ik had verkeerde huisnummer getypt, zeer correcte bezorger, heerlijke kapsalon!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hay M.
31 julho 2022

Netjes op tijd ,en heeft weer gesmaakt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roy
31 julho 2022

Bestelling op tijd geleverd maar... De frieten waren niet gaar, zelf nog in de friteuse moeten gooien. Verkeerde burger geleverd en het "sla'tje" bij de kapsalon zag eruit alsof het voorgekauwd was. Eens maar nooit meer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R
30 julho 2022

Heerlijke kapsalon, fetasalade en broodje kipfilet.

Yvonne Leenders
2 julho 2022

Voor het eerst teleurgesteld. Voor ons een speciale gelegenheid als we bestellen dus echt jammer even bij het openen van de kebab schotels en de met vet doordrongen papieren verpakking van frikadel. Slappe frietjes, lauw eten. Wordt toch een nieuw adresje zoeken voor een volgende gelegenheid

H.maes
2 julho 2022

Ondanks drukte toch netjes op tijd

Rob
2 junho 2022

Een klein foutje, maar werd na een belletje meteen goedgemaakt. En snel goedgemaakt.

peter nelissen
18 abril 2022

kebab was koud opnieuw moeten opwarmen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

frank
14 março 2022
Rob Pluijmen
16 fevereiro 2022

Is lekker, alleen gevraagd om de saus apart te doen en niet in de broodjes, lukt niet. Is al de 3e keer dat de saus apart EN in het broodje zit. Wordt het broodje zompig van.

Chris en jolanda
13 fevereiro 2022

Was weer super !👍👍👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roy gilissen
1 fevereiro 2022
Pascal
25 janeiro 2022

Eten was koud bij aankomst en vies Salade was zeiknat, lekte door te tas Rechtstreeks vanuit de bezorger de vuilnisbak in gegaan Eens maar nooit meer bij deze!!

Robert
24 janeiro 2022
Peter
24 janeiro 2022
frank schildwacht
23 janeiro 2022

heerlijk eten en warm en op tijd geleverd

Marcel
13 janeiro 2022

Jammer dat ze niet zo klant vriendelijk zijn ik bestel een broodje kabab met mayonaise en ik krijg knoflook er op wat mijn dochter niet lust dus ik bel er voor en ik krijg te horen nee je had knoflook besteld en ik zeg nee mayonaise nee zegt hij ik kan er niks aan doen heb je pech nu. Ik bestel daar niet meer want ik heb het weg kunnen gooien

Marcel
5 janeiro 2022

Was lekker maar jammer dat de friet onder het eten ligt daarom zijn ze zo slap liever apart dan blijven ze ook krokant

Aman
26 dezembro 2021
Yeol
25 dezembro 2021

Zeer lekeer

Suleyman Turan
10 dezembro 2021

Het was lekker en op tijd bezorgd. Ik was 1 ding vergeten en zelfs die hebben ze gebracht. Top en veel succes

Peter
5 dezembro 2021

Snel, vriendelijk en vooral erg lekker. Ik ben blij met deze Marmaris in de binnenstad van Maastricht! Scheelt mij een autorit, dus het is ook nog goed voor het milieu!!!! Wat wil je nog meer😁👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

De Bie
5 dezembro 2021

Shoarma was lauw en vet. Bezorger kon de deurbel niet vinden!?

Monique Dubislav
2 dezembro 2021

Was wel veel saus op de hamburger,mag een beetje minder .Voor de rest was het eten lekker Blikje frisdrank vergeten,maar binnen 5 minuten was de bezorger terug om het blikje alsnog te leveren,met oprechte excuses van de bezorger.

Maes
29 novembro 2021

Was weer lekker ! En op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
28 novembro 2021
bimmel
28 novembro 2021

eten was koud

Marij
27 novembro 2021
frank schildwacht
21 novembro 2021

eten was wat koud maar dat komt door de weersomstandig heden mss zilverpapier erom heen doen dat het wat warmer blijft

E&G
19 novembro 2021

Super!!!

frank schildwacht
18 novembro 2021
Fatos
8 novembro 2021
Annoniem
3 novembro 2021
Annonie
31 outubro 2021
Leo
28 outubro 2021

Bezorgen snel en netjes Frieten waren sommige taai en sommige nog rauw en dat door elkaar alles weg gegooid! Vlees was wel top! En veel. Blikje cola was warm.

Smulpaap
28 outubro 2021

Héérlijk en 20 minuten vóór de aangegeven bezorgtijd bij "zo snel mogelijk"....

Annoniem
27 outubro 2021
Jolanda
25 outubro 2021

Was weer super maar wel minder als normaal en blikje fris vergeten 😉

Vaste bestelling
25 outubro 2021

Kapsalon extra kaas en kapsalon extra vlees besteld. Stond niet op welke met extra kaas of vlees was en aan de inhoud was het ook niet op te maken. Leek zelfs alsof extra vlees met de normale hoeveelheid vlees is en die met extra kaas met minder vlees. Jammer, want normaal altijd goed….

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

E&G
15 outubro 2021

Mixekebab op broodje is een aanrader met andalouse!

Smulpaap
3 outubro 2021

Topper! Kebab Point levert altijd nog loeiheet de maaltijden af en is de klant zeer ter wille. Het opmerkingenveld bij de bestelling wordt goed gelezen en goed begrepen.

Sjors
21 setembro 2021

Leek erop dat de Bezorger op het eten is gaan zitten, alles was geplet en het blikje cola was open gesprongen en half leeg. Nog nooit zo'n slechte friet gehad.

Tobias Deichmann
19 setembro 2021
Marianne Ronda
17 setembro 2021

Wederom vieze friet, we bestellen heel vaak, waarom geen doorlopende kwaliteit. Oh ja, zou sprite krijgen, was er niet bij. Kebab heerlijk

Levi
11 setembro 2021

Bestelling kwam (waarschijnlijk) twee uur later pas, 70 minuten te laat. Wij moesten al weg en er nam niemand op bij jullie zaak.

Anoniem
6 setembro 2021

Eten was erg lekker, niks op aan te merken. Bezorger was te laat, wel vriendelijke jongen.

Maes
5 setembro 2021

Was weer goed

NG
1 setembro 2021

Helaas niet goed. Oude, vieze frieten bedekt met lamsshoarma die daardoor ook niet smakelijk was. Jammergeld.

Familie Herben-Straat
30 agosto 2021

Dürüms van topkwaliteit. Advies voor de kopers : Tzatziki-saus is wel lekker in een dürüm maar niet praktisch. De andere sauzen zijn minder knoeigevoelig.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ramón
27 agosto 2021
F.Roufs
27 agosto 2021
Anoniem
26 agosto 2021

Was foutje gemaakt bij de bestelling. Gebeld en werd ook meteen opgelost. Top service.

Jelle van den Nieuwenhuizen
20 agosto 2021

Om tien voor een besteld, om twee uur gebeld. Er werd gezegd nog 20 minuten maar 20 minuten later was er nog niemand. Een half uur later ook nog niet dus nog n keer gebeld, NOG 20 MINUTEN. Het was inmiddels half 3 dus ik vroeg of mijn bestelling niet gewoon geannuleerd kon worden aangezien er toch nog niks gemaakt was. Maar nee, er werd opgehangen. Uiteindelijk heb ik geen eten meer gekregen, en ook geen geld terug. Wat een waardeloze tent...

Wim
18 agosto 2021
Rachelle
15 agosto 2021

Zeer teleurstellend.. 1 uur en 40 minuten moeten wachten op de bestelling. Verkeerde hamburger gekregen. Ik had de nashville regular burger besteld zonder saus. Echter zat er superveel saus op en had ik ook de verkeerde burger gekregen. Er zat namelijk geen bacon op. Frieten en burger waren helaas lauw. Erg jammer, aangezien ik tot nu toe geen negatieve ervaringen had met kebab point.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mia
19 julho 2021

Prima kwaliteit/ prijsverhouding

xi
17 julho 2021

top weer!

Peter
29 junho 2021

Snelle bezorging en lekker eten!

Familiefeestje Maastricht
28 junho 2021

4 sterren voor de bezorging omdat de informatieverstrekking daarvan iets beter had gekund. Voor de rest gewoonweg top. Tip voor de toekomst : Als de aangegeven bezorgtijd niet gehaald wordt tijdig een vertragingsbericht sturen. Toch zijn er verzachtende omstandigheden : Overstelpt door bestellingen worden is enerzijds vertragend anderzijds zielstrelend voor deze mensen. Hun producten zijn gewoonweg allemaal op en top verzorgd. Ondanks de vertraging was alles goed op eettemperatuur.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

sofie
26 junho 2021
Rob
18 junho 2021

Altijd even goed, ik bestel regelmatig en het eten is altijd even lekker, goed warm, goed verpakt en vriendelijke en correcte bezorger.

Asad
8 junho 2021

Got the wrong sauce with the fries

Geniet-van-het-leven
5 junho 2021

Gewoon top!

Tobias Deichmann
1 junho 2021

Snelle en goede service

Mois
30 maio 2021

Super lekkere shoarma-schotel! Met 2 man van gegeten en er was nog over. Vriendelijke bezorger *****

Sanne
28 maio 2021
Emiel
25 maio 2021

lekkere pizza

Robert
23 maio 2021
G beusen
13 maio 2021

Het eten was erg koud.dit was de eerste keer dat dit gebeurde.jammer want het haalt alles omlaag

Leenders
13 maio 2021

30.minuten gewacht: lekker eten, lekkere sausjes. Iets warmer was helemaal 5 sterren geweest

Sandra
12 maio 2021
john
11 maio 2021

snel bezorgd en smaakte!👍

Rob
10 maio 2021

Altijd even lekker en snel bezorgd

Schiekmaan
6 maio 2021

Goed, snel en lkkrrrrrr

Sanne
6 maio 2021

Eten is altijd super lekker maar bonnetjes lezen blijkt moeilijk, ieders keer weer iets wat niet klopt bij levering.

G&E
5 maio 2021

Heerlijk verzorgde dürüms voor mij en mijn vrouw. En gelukkig dat de avondklok er daarvoor niet meer is. Lekkerrrrrrrrrrrrrrrr!

Ramon
3 maio 2021

Durum was goed gevuld en smaakte top, eten was erg snel geleverd !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Denise
2 maio 2021

Lekkerste kapsalon!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Asad
28 abril 2021

The fries were soggy and the delivery time was longer than expected

Asad
26 abril 2021

The food was amazing. Also the quantity of fries was so good.

Coman Catalin
26 abril 2021

Very good food, fast delivery and kind people.

Pascal
3 abril 2021

Heerlijk broodje shoarma, nu nog van die ouderwetse uiensaus erbij.

Sebas
29 março 2021

Lekker eten en snel bezorgd!

Dorottya
22 março 2021

good as always!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rob
20 março 2021

Wij hebben al een aantal keer besteld en zowel het eten als de service is altijd even goed

Robert
14 março 2021
Denise
6 março 2021

Meeeeega kapsalon!! Alles tip top in orde en gratis blikje erbij :)

Rosa Meerbothe
5 março 2021

Super goed duidelijke site lekker eten en grote porties echt goede kwaliteit eten een mega aanrader

Pierre
4 março 2021

Altijd weer een genot als zo'n warm dampend broodje shoarma je voordeur bereikt heeft, snelle bezorging en top van smaak! Goede shoarma/saus/broodje/groenten verhouding. Een aanrader voor iedereen die houdt van een heerlijke avond snack!

Guido
2 março 2021

Alles was heel goed bevallen, de falafelkapsalon werd als een beetje droog ervaren, en de vraag kwam of er geen salade bij/in een kapsalon zit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

giera
2 março 2021

helaas gisteren besteld via hun eigen site en na twee uur maar eens gaan bellen waar het bleef. er werd niet opgepakt. via de thuisbezorgd site kwamen we erachter dat de zaak gesloten was. dus ik geef graag door om hun eigen site aan te passen. helaas dus gisteren geen goede ervaring. anderen keren was wel altijd goed kinderen vinden hier het lekkerst voor te bestellen.

Fabri
2 março 2021

Het eten is nooit bezorgd of afgezegd En de bestelling was een uur voor sluiting, Maar het geld was wel afgeschreven!!!

Olivier
1 março 2021

Bestelling geplaatst, geen mail gekregen zoals normaal dus toen gaan bellen. Zeker 5/6 x gebeld niemand heeft opgenomen. Eten niet ontvangen. Heel jammer toen maar ergens anders besteld.

Robert
1 março 2021
Jenny
21 fevereiro 2021

Veel vet in het broodje kebab. Een apart bakje saus besteld EN betaald.. maar zat er niet bij.. als we dan bellen krijgen we te horen ja kan gebracht worden maar duurt sowieso een uur ... ja iedere simpele ziel kan zich bedenken dat dan het eten koud is.... Verder geen passende oplossing geboden, laatste x kebab point voor ons!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Janssen a
20 fevereiro 2021

Het was heel goed verzorgd en het smaakt geweldig bedankt

Rob
16 fevereiro 2021

Vriendelijke bezorger, snel geleverd lekker eten

Schrijver
15 fevereiro 2021

Zeer snelle en goede service. Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rob
8 fevereiro 2021

Snel bezorgd vriendelijke bezorger en lekker eten

Robert
8 fevereiro 2021
Janssen anny
3 fevereiro 2021

Het is altijd prima verzorgd en het smaakt geweldig Wordt ook altijd zo snel mogelijk geleverd

Stefanie
31 janeiro 2021

Lekkere kapsalon. Helaas waren ze de salade (garnituur) vergeten. Dit maakte de kapsalon net niet af. En gratis blikje fris waren ze ook vergeten. Verder wel lekker eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

...
29 janeiro 2021
Rob
25 janeiro 2021

Snel geleverd, vriendelijke en nette bezorger, lekker eten. Was de 1e bestelling en is echt goed bevallen.

Jochem Bernaards
25 janeiro 2021
Bimmelc
23 janeiro 2021

Zoals altijd lekker en ruim voldoende.

Tobias Deichmann
20 janeiro 2021

Hele goed service, snelle bezorging. Eten is lekker

wim
15 janeiro 2021
Mark
13 janeiro 2021

Altijd goede kapsalon shoarma. De chicken strips zijn beter dan kfc!

Thijs
13 janeiro 2021

Top kwaliteit. Heerlijk gegeten en bestelling was (doordeweeks) snel geleverd. Lekker mals vlees, lekker krokante frietjes!

Anoniem
12 janeiro 2021
Wim
5 janeiro 2021
Snijckers
4 janeiro 2021

Alles was heel lekker,alleen jammer dat de durums koud waren en ze zelf moeten opwarmen.ik hoop dat jullie daar een beetje aandacht aan kunnen besteden.

Mees
30 dezembro 2020

De kaas was niet te kazen, jammer dat ik de sla en saus er zelf overheen moet doen

Maria
15 dezembro 2020
Mike
13 dezembro 2020
Koos
13 dezembro 2020

De gratis cola was top!

Jng
12 dezembro 2020

So much food...!

Su Ting He
8 dezembro 2020

Wat een top service! De beste chicken wings in heel Maastricht. Lieve mensen, doen ook echt hun best!! Helemaal top!!

bimmel
26 novembro 2020

eten wass heerlijk

Familie Smeets
15 novembro 2020
Andy
15 novembro 2020

Voor de 2de keer meer dan een half uur te laat. Ook voor de 2de keer eten koud. En als 3de het broodje was helemaal doorweekt van het vet.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
15 novembro 2020
Levi
15 novembro 2020
Nathalie
7 novembro 2020

Super snelle service heel lekker en als je op de site bij hun zelf besteld krijg je ook nog een gratis drankje 👍

San
4 novembro 2020

Niet voor herhaling vatbaar.

bimmel
26 outubro 2020

de frikandel was koud

Guido
11 outubro 2020

Kebab to the point HEERLIJK. Kipkebab volgens mijn vrouw SUPER.

Max
8 setembro 2020
Anoniem
23 agosto 2020
G.Herben
23 julho 2020

Waarschijnlijk erg veel bezorgingen moeten doen, want de dürüms die normaal warmer zijn waren nu lauw. Toch nog lekker gesmikkeld. Daarom deze keer 1 puntje minder voor de kwaliteit. Product blijft gewoon goed!.

Eyck
19 julho 2020

Erg smakelijk, maar wel erg grote porties

Andy
14 julho 2020

broodje kebab was koud bij aankomst en de frieten waren volgens mij ook van Aviko zo koud

Amber
7 julho 2020

Super lekkere frieten. Altijd super snel klaar en vriendelijk personeel. Ik raad deze tent zeker aan!

Janssen anny
3 julho 2020

Het smaakte geweldig en was heel goed verzorgd

Frank
29 junho 2020

Haar in de gesmolte kaas van de kapsalon.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Guido&Elianne
18 junho 2020

Kleinere schotels mogelijk maken zou nog fijner zijn. Het was gewoon te veel, maar ontzettend lekker.

Mike
12 junho 2020
Mc
30 maio 2020
Ramon
26 maio 2020
Guido&Elianne
23 maio 2020

Top kebab en top kipkebab. Deze dürüms van Kebab Point Maastricht zijn echte toppers. Zeer voor herhaling vatbaar.

Romy
12 maio 2020

Bezorging was binnen de aangegeven tijd. Het eten was goed warm en erg lekker. We gaan vaker bestellen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marianne Ronda
7 maio 2020

Top kwaliteit, heerlijk warm geleverd. Gratis 2x drankjes en “natte” zaldoekjes Exact op tijd,, vriendelijke bezorger!

Kelly
5 maio 2020

Héérlijk gegeten! zeker voor herhaling vatbaar maar de actie (gratis drankje) helaas vergeten. Er bij te geven

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

wim
24 abril 2020
wim
19 março 2020
Sven
10 março 2020

Beste kapsalon van Maastricht wat mij betreft. Heel fijn dat de saus en sla apart wordt geleverd. Zo blijft het knapperig en bepaal je zelf de hoeveelheid.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anouk
3 fevereiro 2020

Bestel geregeld bij kebabpoint: altijd op tijd bezorgd en heerlijk eten! Ook in de zaak kom ik al jaren graag. Top bedrijf!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.