Reviews from Kebab Point Maastricht

Recent reviews

4.0
Mark
19 February 2024

Het eten werd op zondag avond toch snel bezorgd. Frieten in de kapsalon waren lekker krokant en niet van die natte zooi. Het helpt ook dat de saus apart zit. Altijd perfect verzorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yanni
4 January 2024

Kebab Point is naar mijn mening de beste kebab zaak van Maastricht, ook in combinatie met hun lekkere frieten en sauzen. De kebab die ze hebben is ook echt top kwaliteit, ze leveren snel en zijn ook niet te duur!

Frank
4 January 2024

Ondanks het slechte weer supersnel en vrolijk bezorgd !!

Beyaan
26 December 2023

Super snelle bezorging en wow wat is het eten lekker en smaakt niet oud en plastic achtig! Zal zeker weer bestellen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Adrie
9 December 2023

Supersnel geleverd. Heerlijke kapsalon, complimenten!

Richard Corbee
7 December 2023

Weinig vlees te veel kaas Sla was bruin en oud

frank schildwacht
10 October 2023
RO
19 July 2023

Waarom is het niet mogelijk om pizza's op jullie eigen website te bestellen?

Myanou
12 July 2023

Op de bon stond: we hebben geen cola light dan weet je dat voor de volgende keer. We weten dat ook alleen bij het bestellen kan je bij ‘gratis drankje’ geen cola zero kiezen, daarom kiezen we altijd light en dan krijgen we meestal zero :) dus misschien kan die optie toegevoegd worden.

Jip
3 July 2023

Waarom kun je op jullie pagina geen pizza bestellen?

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hay Maes
29 June 2023

Broodje kebab was weer goed en lekker,maar de snack grizzly had te lang in het vet gelegen was veel te hard ,dat vond ik wel jammer

Rob Pluijmen
24 June 2023

Toch nog een kans gegeven, na een aantal fout gelopen bestellingen. Was weer kl**e. Was de laatste keer !!!!

Bianca
22 June 2023

Besteld om 18:45 ivm pauze op het werk. Zelf moeten bellen om te vragen waar het bleef en uiteindelijk was de bezorger pas om 18:05 op het werk. Erg jammer dit.

Peter
4 June 2023
Suhaib GHRAIR
16 May 2023

Perfect

Sonja
26 April 2023
Joepie
24 April 2023

Alex was precies op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Greja
23 April 2023
Ricardo
23 April 2023

Ze waren in eerste instantie me blikje fanta vergeten en er zat groenten bij me broodje gedaan maar dat is mooi opgelost met hoop extra vlees en extra flesje drinken bij gehad heb vaker besteld hier en is altijd goed gegaan alleen dezen keer is wat minder kan gebeuren en ze hebben het goed opgelost bedankt ze hadden het tenslotte druk zeiden ze met een excuses!!!

Mya
17 April 2023

Goede kwaliteit, sneller bezorgd dan gedacht en goed warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hay Maes
16 April 2023

Broodje kebab was goed! Alleen weer geen pepers en blikje cola ??

Padraig Vallely
27 March 2023

I want a refund for this delivery. Ordered at 7pm, delivery advised 7.50pm. I had to leave my house at 9.30 and no delivery had arrived. I called kebabpoint shop for 1 hour from 8.30-9.30 but it was always busy and there is no email to contact you. I want my money refunded in full

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Miriam
12 March 2023

Bestelling zou om 18 uur geleverd worden. Om 19.10 pas geleverd. Het minimale bedrag voor levering is ook erg hoog.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
11 March 2023

Heel goed!!!

Jos van Balkom
26 February 2023
Rik
13 February 2023

Bestelling om 16:30 gedaan voor leveren 18:30. Eerste keer gebeld om 18:45. Het zou er zo zijn. 2de keer gebeld om 19:00: hij zou de chauffeur bellen en mij terug bellen. Niet gebeurt. 19:15 er is iets mis gegaan met onze bestelling en blijven bellen zou het niet sneller maken. 19:30 onze bestelling komt. We missen friet en cola in onze bestelling. Weer moeten bellen, zijn oplossing; het kan na geleverd worden. Daar had ik geen zin meer in. Geen geld terug gekregen. Er kan altijd iets mis gaan, maar los het netjes op. Erg slechte zaak dit!! Bestel nooit meer bij jullie.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

frank schildwacht
7 February 2023
Guido
4 February 2023

Ontzettend lekker. Alleen véél te grote porties. Een halve portie was groot genoeg geweest qua kebab en 1/3 portie qua frites. Gelukkig kan het vlees nog worden opgebakken en genieten we een tweede dag ervan. Wellicht een idee om portiegroottes aan te geven? Nogmaals... Zonde om weg te gooien.

SAPPI Maastricht
23 January 2023

Snelle geleverd, goed eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maes ha
22 January 2023

Broodjes was niet meer echt warm,om 18.oo uur besteld om half 8 bezorgd,niet wat we gewend zijn, jammer

lecomtr
24 December 2022

Köfte was helemaal niet gaar!! En niet gelegd wat gesteld was!! Verschrikkelijk, voor zoveel geld!!!

Anoniem
19 December 2022

Twee en half uren bezorg tijd voor koud en smakeloos kebab

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
20 November 2022

Top !

Marianne Ronda
13 November 2022

Heerlijk en super vers!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hassan
31 October 2022
Rocco
30 October 2022

Durum extra vlees. Vlees was ernaast gevallen en de sla erin. Voor €9,50 een schande wat doorgaans goed is. Ik ben normaal niet van recenties schrijven, maar dit kon echt niet. Laat ik de foto besparen waarbij ik zonder tomaat en komkommer vroeg. Wat ik extra vroeg was minder , wat ik minder vroeg was meer.

Sonja
18 September 2022

20 min te laat, verkeerde saus, geen blikje drinken erbij

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marianne
11 September 2022

Ik had verkeerde huisnummer getypt, zeer correcte bezorger, heerlijke kapsalon!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hay M.
31 July 2022

Netjes op tijd ,en heeft weer gesmaakt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roy
31 July 2022

Bestelling op tijd geleverd maar... De frieten waren niet gaar, zelf nog in de friteuse moeten gooien. Verkeerde burger geleverd en het "sla'tje" bij de kapsalon zag eruit alsof het voorgekauwd was. Eens maar nooit meer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R
30 July 2022

Heerlijke kapsalon, fetasalade en broodje kipfilet.

Yvonne Leenders
2 July 2022

Voor het eerst teleurgesteld. Voor ons een speciale gelegenheid als we bestellen dus echt jammer even bij het openen van de kebab schotels en de met vet doordrongen papieren verpakking van frikadel. Slappe frietjes, lauw eten. Wordt toch een nieuw adresje zoeken voor een volgende gelegenheid

H.maes
2 July 2022

Ondanks drukte toch netjes op tijd

Rob
2 June 2022

Een klein foutje, maar werd na een belletje meteen goedgemaakt. En snel goedgemaakt.

peter nelissen
18 April 2022

kebab was koud opnieuw moeten opwarmen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

frank
14 March 2022
Rob Pluijmen
16 February 2022

Is lekker, alleen gevraagd om de saus apart te doen en niet in de broodjes, lukt niet. Is al de 3e keer dat de saus apart EN in het broodje zit. Wordt het broodje zompig van.

Chris en jolanda
13 February 2022

Was weer super !👍👍👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roy gilissen
1 February 2022
Pascal
25 January 2022

Eten was koud bij aankomst en vies Salade was zeiknat, lekte door te tas Rechtstreeks vanuit de bezorger de vuilnisbak in gegaan Eens maar nooit meer bij deze!!

Robert
24 January 2022
Peter
24 January 2022
frank schildwacht
23 January 2022

heerlijk eten en warm en op tijd geleverd

Marcel
13 January 2022

Jammer dat ze niet zo klant vriendelijk zijn ik bestel een broodje kabab met mayonaise en ik krijg knoflook er op wat mijn dochter niet lust dus ik bel er voor en ik krijg te horen nee je had knoflook besteld en ik zeg nee mayonaise nee zegt hij ik kan er niks aan doen heb je pech nu. Ik bestel daar niet meer want ik heb het weg kunnen gooien

Marcel
5 January 2022

Was lekker maar jammer dat de friet onder het eten ligt daarom zijn ze zo slap liever apart dan blijven ze ook krokant

Aman
26 December 2021
Yeol
25 December 2021

Zeer lekeer

Suleyman Turan
10 December 2021

Het was lekker en op tijd bezorgd. Ik was 1 ding vergeten en zelfs die hebben ze gebracht. Top en veel succes

Peter
5 December 2021

Snel, vriendelijk en vooral erg lekker. Ik ben blij met deze Marmaris in de binnenstad van Maastricht! Scheelt mij een autorit, dus het is ook nog goed voor het milieu!!!! Wat wil je nog meer😁👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De Bie
5 December 2021

Shoarma was lauw en vet. Bezorger kon de deurbel niet vinden!?

Monique Dubislav
2 December 2021

Was wel veel saus op de hamburger,mag een beetje minder .Voor de rest was het eten lekker Blikje frisdrank vergeten,maar binnen 5 minuten was de bezorger terug om het blikje alsnog te leveren,met oprechte excuses van de bezorger.

Maes
29 November 2021

Was weer lekker ! En op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
28 November 2021
bimmel
28 November 2021

eten was koud

Marij
27 November 2021
frank schildwacht
21 November 2021

eten was wat koud maar dat komt door de weersomstandig heden mss zilverpapier erom heen doen dat het wat warmer blijft

E&G
19 November 2021

Super!!!

frank schildwacht
18 November 2021
Fatos
8 November 2021
Annoniem
3 November 2021
Annonie
31 October 2021
Leo
28 October 2021

Bezorgen snel en netjes Frieten waren sommige taai en sommige nog rauw en dat door elkaar alles weg gegooid! Vlees was wel top! En veel. Blikje cola was warm.

Smulpaap
28 October 2021

Héérlijk en 20 minuten vóór de aangegeven bezorgtijd bij "zo snel mogelijk"....

Annoniem
27 October 2021
Jolanda
25 October 2021

Was weer super maar wel minder als normaal en blikje fris vergeten 😉

Vaste bestelling
25 October 2021

Kapsalon extra kaas en kapsalon extra vlees besteld. Stond niet op welke met extra kaas of vlees was en aan de inhoud was het ook niet op te maken. Leek zelfs alsof extra vlees met de normale hoeveelheid vlees is en die met extra kaas met minder vlees. Jammer, want normaal altijd goed….

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

E&G
15 October 2021

Mixekebab op broodje is een aanrader met andalouse!

Smulpaap
3 October 2021

Topper! Kebab Point levert altijd nog loeiheet de maaltijden af en is de klant zeer ter wille. Het opmerkingenveld bij de bestelling wordt goed gelezen en goed begrepen.

Sjors
21 September 2021

Leek erop dat de Bezorger op het eten is gaan zitten, alles was geplet en het blikje cola was open gesprongen en half leeg. Nog nooit zo'n slechte friet gehad.

Tobias Deichmann
19 September 2021
Marianne Ronda
17 September 2021

Wederom vieze friet, we bestellen heel vaak, waarom geen doorlopende kwaliteit. Oh ja, zou sprite krijgen, was er niet bij. Kebab heerlijk

Levi
11 September 2021

Bestelling kwam (waarschijnlijk) twee uur later pas, 70 minuten te laat. Wij moesten al weg en er nam niemand op bij jullie zaak.

Anoniem
6 September 2021

Eten was erg lekker, niks op aan te merken. Bezorger was te laat, wel vriendelijke jongen.

Maes
5 September 2021

Was weer goed

NG
1 September 2021

Helaas niet goed. Oude, vieze frieten bedekt met lamsshoarma die daardoor ook niet smakelijk was. Jammergeld.

Familie Herben-Straat
30 August 2021

Dürüms van topkwaliteit. Advies voor de kopers : Tzatziki-saus is wel lekker in een dürüm maar niet praktisch. De andere sauzen zijn minder knoeigevoelig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ramón
27 August 2021
F.Roufs
27 August 2021
Anoniem
26 August 2021

Was foutje gemaakt bij de bestelling. Gebeld en werd ook meteen opgelost. Top service.

Jelle van den Nieuwenhuizen
20 August 2021

Om tien voor een besteld, om twee uur gebeld. Er werd gezegd nog 20 minuten maar 20 minuten later was er nog niemand. Een half uur later ook nog niet dus nog n keer gebeld, NOG 20 MINUTEN. Het was inmiddels half 3 dus ik vroeg of mijn bestelling niet gewoon geannuleerd kon worden aangezien er toch nog niks gemaakt was. Maar nee, er werd opgehangen. Uiteindelijk heb ik geen eten meer gekregen, en ook geen geld terug. Wat een waardeloze tent...

Wim
18 August 2021
Rachelle
15 August 2021

Zeer teleurstellend.. 1 uur en 40 minuten moeten wachten op de bestelling. Verkeerde hamburger gekregen. Ik had de nashville regular burger besteld zonder saus. Echter zat er superveel saus op en had ik ook de verkeerde burger gekregen. Er zat namelijk geen bacon op. Frieten en burger waren helaas lauw. Erg jammer, aangezien ik tot nu toe geen negatieve ervaringen had met kebab point.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mia
19 July 2021

Prima kwaliteit/ prijsverhouding

xi
17 July 2021

top weer!

Peter
29 June 2021

Snelle bezorging en lekker eten!

Familiefeestje Maastricht
28 June 2021

4 sterren voor de bezorging omdat de informatieverstrekking daarvan iets beter had gekund. Voor de rest gewoonweg top. Tip voor de toekomst : Als de aangegeven bezorgtijd niet gehaald wordt tijdig een vertragingsbericht sturen. Toch zijn er verzachtende omstandigheden : Overstelpt door bestellingen worden is enerzijds vertragend anderzijds zielstrelend voor deze mensen. Hun producten zijn gewoonweg allemaal op en top verzorgd. Ondanks de vertraging was alles goed op eettemperatuur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

sofie
26 June 2021
Rob
18 June 2021

Altijd even goed, ik bestel regelmatig en het eten is altijd even lekker, goed warm, goed verpakt en vriendelijke en correcte bezorger.

Asad
8 June 2021

Got the wrong sauce with the fries

Geniet-van-het-leven
5 June 2021

Gewoon top!